Blommor i Örkelljunga

Nu kommer det ett inlägg som jag tänkte mig skulle handla om det här med var man kan köpa blommor i Örkelljunga. Ja, med mig är det ju så att jag skriver om allt möjligt här i min blogg och så försöker jag att skriva inlägg som kan vara till nytta för dem som kommer hit och läser. Det här med att köpa blommor är ändå någonting som de flesta av oss gör någon gång ibland och visst är det trevligt att det till och med finns en riktigt bra blomsterbutik även i Örkelljunga. Blomsterbutiken heter Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ och hos dem kommer ni garanterat att finna just det ni är ute efter tack vare att de har i stort sett allt inom blommor.  

Jag har inte bott i Örkelljunga mer än ett år och när jag flyttade till orten visste jag inte om att det fanns en blomsterbutik i Örkelljunga så när jag skulle köpa blommor så åkte jag iväg till en stad i närheten och köpte blommor. Hon som fick blommorna berättade då att det var i onödan jag rest till en annan stad eftersom det lika gärna hade gått att köpa sina blommor här i Örkelljunga hos Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ. Det var en överraskning att det fanns, och finns så klart, en blomsterbutik här, för det är säkert ingenting som finns på särskilt många mindre orter. Så nu vet ni detta alla mina kära läsare och jag hoppas att ni hittar någonting hos dem som ni tycker om, antingen till er själva eller till någon ni håller av. Vill ni så kan ni läsa mer om Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ på deras hemsida och det finns en länk dit här i inlägget.