Tina Små & Stora Fötter

Jag tänkte idag tipsa om bra fotvård i Trelleborg som jag får då och då för att slippa få tillbaka de besvär som jag hade för drygt ett år sedan. Det räcker nämligen inte för mig med att fila och smörja fötterna i och med att jag har ett sådant jobb där jag går och står mycket i tjänsten. Fötterna utsätts dagligen för stora belastningar och med krav från arbetsgivaren om ett par visserligen bra skor, men ändå varma och instängda, så drabbades jag av sådana bekymmer med fötterna som krävde fotvård. Då hade jag ändå försökt att på egen hand komma tillrätta med problemen som jag hade men eftersom jag inte blev hjälpt så bestämde jag för att se mig om efter något företag som erbjuder fotvård i Trelleborg med omnejd då jag bor i den här trakten. Jag hittade till företaget Tina Små & Stora Fötter och med hjälp ifrån dem blev jag genast mycket bättre. Det är även väldigt skönt att få fötterna omskötta och jag har alltsedan jag var där för första gången fortsatt med denna fotvård i Trelleborg en gång i månaden som sagt, och det här är någonting som jag inte kommer att sluta med. Personalen har omfattande kunskap i att se till att dem som vänder sig till Tina Små & Stora Fötter blir kvitt sina problem med väl utarbetade behandlingar. Det går att få hjälp med allt ifrån naglar till fotmassage. Jag får alltid ett vänligt och professionellt bemötande och det är alltid lika roligt med företag som har sådan bra kundservice som de har på Tina Små & Stora Fötter.