Jag har fått ommålat

Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag delar med mig om allt som händer och sker och skriver om saker jag tror att ni vill läsa om. Jag hoppas att ni haft en bra dag och hunnit med att äta en bit mat efter jobbet. Jag ska skriva ett inlägg som har med en målare i Lund att göra eller närmare bestämt ska jag berätta om ett företag som finns till för er som planerar att måla om eller tapetsera, och det är ett företag som jag har vänt mig till och känner mig riktigt nöjd med som jag ska skriva om, och det är Mikels Maling. 

Som ni vet så bor jag ju här nere i Lund och eftersom det den senaste tiden är så många som har pratat om att de planerar att måla om så kände jag att det minsta jag kan göra är att skriva det här inlägget, för att vara till hjälp. Jag kan varmt rekommendera er att vända er till Mikels Maling för det är verkligen både kvalitativ och kompetent hjälp man får när man anlitar denne målare i Lund, jag tror det är svårt att hitta hjälp som är bättre ifrån någon annan målare i Lund. Sedan är det så bra att det går att få hjälp både med utomhus- och inomhusmålning eller till och med få uppsatt nya tapeter efter konstens alla regler. Inte kan jag påstå att det var särskilt dyrt heller för den delen att vända sig till Mikels Maling. Nu ska jag inte prata på så mycket mer om det här företaget men jag hoppas att ni alla nu vill läsa på lite mer om dem inne på deras egen sida på nätet som det finns en länk till här ovanför någonstans.