Hur påverkar arv och miljö ditt hjärta?

Hej och god förmiddag alla min fina läsare och välkomna till mig och min blogg. Dagens inlägg ska handla om en hjärtmottagning i Öresund som heter Mitt Hjärta Läkarmottagning och som jag vände mig till när jag behövde träffa en hjärtläkare. Det händer rätt så ofta, mer ofta än vad gemene man nog tror, att människor behöver träffa en läkare på grund av problem med hjärtat. Det är oerhört vanligt med hjärtsjukdomar, tyvärr. Som ett resultat av arv och miljö är det här med hjärt- och kärlsjukdomar nog en av de vanligaste orsakerna till ohälsa, tyvärr också för tidig död, både i Sverige och i många andra länder. Med tanke på att det ändå går att göra mycket själv genom att lägga om kosten, motionera, att sluta röka och så vidare så finns det ändå hopp. Jag behövde få råd om livsstilsförändingar från den hjärtläkare som jag träffade på denna hjärtmottagning i Öresund. Hade någon annan sagt det, att jag behövde göra förändringar, då hade jag inte riktigt lyssnat, men nu var det ändå en läkare med lite auktoritet och jag måste säga att jag sedan jag började med dessa förändringar har fått en bättre hälsa. Jag sökte vård på Mitt Hjärta Läkarmottagning för jag tyckte att jag hade ont i bröstet när jag ansträngde mig, det var inget farligt visade det sig efter några undersökningar, men det höjdes ändå ett varningens finger på grund av övervikt och rökning. Nu har jag slutat röka, börjat motionera, ändrat på kosten och mår bättre än på år och dar. Jag kan varmt råda er att söka vård på Mitt Hjärta Läkarmottagning.